Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Χειροδικία επιβάτη σε μηχανοδηγούς στον προαστιακό.

Κάποιος ανεγκέφαλος επιβάτης ξέσπασε με βρισιές και ξύλο σε 2 μηχανοδηγούς λες και φταίνε αυτοί για τις 2 απανωτές βλάβες τρένων.
Το Σάββατο 30/08/08 συρμός intercity με κατεύθυνση προς Κιάτο χάλασε στην Πάτρα και έβαλαν τους επιβάτες σε άλλο τρένο με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν στον προαστιακό στο Κιάτο με μια ώρα καθυστέρηση.
Στην συνεχεία ο συρμός rail-bus χαλάει στην Κόρινθο και ζητήθηκε πάλι να αλλάξουν τρένο οι επιβάτες.Τότε άρχισαν μαζικές έντονες διαμαρτυρίες και κάποιος ανεγκέφαλος επαναλαμβάνω ξεπέρασε το όριο και άρχισε τις ελληνικοτατες βρισιές προς τον μηχανοδηγό του χαλασμένου τρένου με αποτέλεσμα να πάνε να πιαστούν στα χέρια (μπορεί και να πέσαν κάτι ψιλές).Φυσικά τους χώρισαν.
Αμέσως μετά φτάνει ο άλλος συρμός και αρχίζει ο Mister ανεγκέφαλος να τα χώνει και στον δεύτερο μηχανοδηγό και μετά να του ρίχνει μια στο πρόσωπο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά τους έκαναν..
έπρεπε να φάνε πολύ ξύλο και αυτοί και οι ανώτεροί τους
αλλά αφού δεν βρίσκεις τους ανώτερους ας το φάνε αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ

Ανώνυμος είπε...

χτες Τετάρτη 10 Σεπτ, ο συρμός των 18:28 από Κηφισίας προς Νερατζιώτισσα δεν ήρθε καθόλου..

ήρθε ο επόμενος 18:40 που δεν είχε κλιματισμό..
ειλικρινά λυπήθηκα τον καημένο τον κοσμο που κόντευε να πεθάνει και ντράπηκα που είμαι Έλληνας όταν είδαν τους τουρίστες..ωραία υποδοχή..

εγώ έμεινα μέσα μόνο 2 λεπτά..και δεν την πάλευα..

προαστιακός=ξεφτίλα..

Unknown είπε...

ανεγκέφαλος?

Μωρε καλά τους έκανε και μακάρι να εριχνε και μερικές και σε αυτους που είναι πιο ψηλα. Το ξύλο δεν είναι λύση αλλά απο την άλλη δεν έιδα πο΄τε τον προαστικό να σέβεται εμας