Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

100 επιβατες αρνηθηκαν να πληρωσουν εισιτηριο

Έγινε και αυτό...όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ
Εκατό επιβάτες αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου διαμαρτυρόμενοι για τις συχνές καθυστερήσεις στο δρομολόγιο του ΟΣΕ Χαλκίδα - Αθήνα.
Το τρένο ακινητοποιήθηκε με εντολή του σταθμάρχη στο σταθμό Μενιδίου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων των επιβατών που αρνήθηκαν να πληρώσουν.

Ο κόσμος εξαγριώθηκε και με το δίκιο του... προφανώς γνώριζαν οι 100 ότι είναι παράνομο να ταξιδεύεις χωρίς εισιτήριο, αλλά δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να παρανομήσουν....
Δεν ξέρουν πως θα βρουν το δίκιο τους...Καπως πρέπει να ακουστούνε και αυτοί...

Τελικά σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής
ο ΟΣΕ δεν ζητησε το αντίτιμο του εισιτηρίου.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συνεχιζόμενη ταλαιπωρία του κόσμου δείχνει ότι το πρόβλημα έχει βαθιές ρίζες και εκ του αποτελέσματος οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται αλλά τίποτα δεν γίνεται. Μάλιστα θα έλεγα ότι χειροτερεύουν τα πράγματα. Σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008 για κάποιο σοβαρό λόγο δεν ξέρω ποιο, έχει γίνει το απόλυτο μπάχαλο στα δρομολόγια. Το απογευματινό δε δρομολόγιο των 06:06 από Αθήνα για Κιάτο είχε όρθιους ήδη από το σταθμό Λαρίσης. Θα πρότεινα να οργανωθούμε και να κάνουμε δυναμικότερες τις αναφορές μας. Η δύναμη των blogs είναι μεγάλη. Με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα να επισημαίνουμε όλα όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Είναι τραγελαφικό να βλέπεις αφίσα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες με «χορηγούς» μεταξύ άλλων το Υπουργείο Μεταφορών και στη συνέχει να διαπιστώνεις ότι αντικαθιστούν νέους συρμούς του προαστιακού με παλιούς στους οποίους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης!!!!!!!!! Στην Ελλάδα της ρεμούλας και της σήψης υπάρχουμε και εμείς. Διάγοντας βίο εντίμου και σοβαρού πολίτου ας αναπτύξουμε διαδρομές επικοινωνίας που θα μας οδηγήσουν στην κοινωνία που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Άλλος ένας από εσάς

acaliptos είπε...

Ειδικά για σήμερα 25/01/08 δεν έφταιγε ο προαστιακός,κάποιος
έπεσε στις γραμμές στην Κηφισιάς και λογικό ειναι να γινει το μπάχαλο..Εχει ξαναγίνει αυτό κανα-δυο φορές...
Μπάχαλο όμως γίνεται αρκετές φορές επειδή φταίνε αυτοί και μόνο αυτοί(προαστιακός,ΟΣΕ,τραινοσε και όπως αλλιώς αλλάζουν το κουστουμάκι).
Καθε μερα οι όρθιοι ειναι από το σταθμό Λαρίσης και στο κομμάτι μεταξύ Νερατζιωτισσας-Μαγούλας γίνεται συνωστισμός και πολύ στριμωξίδι...
Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες όλοι καταλαβαίνουμε οτι μόνο στα χαρτιά ειναι εύκολη η πρόσβαση τους...