Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Πως λειτούργησε ο προαστιακός στην κακοκαιριά.

Το υπέρ του προαστιακού ήταν ότι λειτούργησε κανονικά με λίγες καθυστερήσεις και μετέφερε τους επιβάτες με ασφάλεια στους προορισμούς τους.
Ισως θα έπρεπε να λειτουργήσει και τις νυχτερινές ώρες έτσι ώστε η δυτική Αττική και Κορινθία να είναι προσβάσιμες με ένα ασφαλές μέσο και οχι απαραίτητα με αυτοκίνητο,αλυσίδες και κάνα γκρέϊντερ.

Οι καθυστερήσεις στο προαστιακό μεχρι και 1 ωρα, από ότι άκουσα έγιναν επειδή είχαν παγώσει οι μηχανισμοί αλλαγής γραμμών των συρμών (τα λεγόμενα κλειδιά η' ψαλίδια).
Μάλλον δεν είχαμε αγοράσει αυτά που δεν παγώνουν επειδή ο παγετός ήταν σπάνιο ακραίο καιρικό φαινόμενο...η' δεν δουλεύουν σωστά..
Ετσι ο κόσμος περίμενε αυτήν την μια ώρα στους σταθμούς ανάμεσα από την αττική οδό,κυριως Νερατζιωτισσα που γίνονται οι μετεπιβίβασεις απο και προς αεροδρομιο, μέσα στο κρύο επειδή αυτοί οι σταθμοί δεν διαθέτουν κλειστό χώρο αναμονής επιβατών.


Οι σκάλες που οδηγούσαν στις αποβάθρες είχαν πάγο και κανείς δεν ασχολήθηκε να ρίξει κάτι γιατί προφανώς ήταν δουλειά του ηλίου να βγει και να τις στεγνώσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: