Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Tροποποιήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Πειραιά – Α. Λιόσια,από Δευτέρα 19/10/09 έως και Δευτέρα 23/11/09.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι από Δευτέρα 19/10/09 έως και Δευτέρα 23/11/09, θα επέλθουν σημαντικές τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Πειραιά – Α. Λιόσια.
Τα έργα εκτελούνται από τις ΕΡΓΟΣΕ (Γ’ ΚΠΣ) και ΕΔΙΣΥ, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες–Αχαρνές, σε τμήμα του εθνικού άξονα και εισέρχονται στην τελευταία φάση τους.

Οι τροποποιήσεις έχουν ως αποτέλεσμα για τον Προαστιακό στο διάστημα αυτό, σημαντικός αριθμός δρομολογίων της διαδρομής Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς, να έχουν αναχώρηση και τέρμα στο σταθμό των Άνω Λιοσίων αντί του σταθμού Πειραιά.

Το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μεταβεί στο σταθμό Αθηνών και Πειραιά (και τους ενδιάμεσους σταθμούς) θα μπορεί να εξυπηρετείται περαιτέρω εναλλακτικά:

Ø με τη Γραμμή του Προαστιακού Α. Λιόσια – Αεροδρόμιο, με μετεπιβίβαση στο σταθμό Νερατζιώτισσα (σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο) ή στο σταθμό Πλακεντίας (σύνδεση με Μετρό).
Ø Με τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ Α12 και Β12, οι οποίες πραγματοποιούν στάση εξωτερικά του σταθμού Α. Λιόσια (στάση Γέφυρα Αττικής Οδού) και έχουν τέρμα - αφετηρία την οδό Μάρνης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι με βάση την ενημέρωση που διαθέτει, οι παρούσες τροποποιήσεις δρομολογίων, είναι οι τελευταίες εκτεταμένες που θα επέλθουν σε δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα αυτό, ενώ τα οφέλη είναι ενδεικτικά: η υπογειοποίηση περίπου 2 χλμ. στην περιοχή Αγ. Αναργύρων, η αύξηση της ασφάλειας κυκλοφορίας, η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης προς την Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 1110 ή με τους κατά τόπους Σταθμούς κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό της κοινό για την αναστάτωση.


Πηγη: proastiakos.ning.com . Ο ιστοτοπος των επιβατών προαστιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: