Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κόπηκε ξανά η γραμμή του προαστιακού στον Ασπρόπυργο αυτή την φορά, λόγω κομμένων καλωδίων το βράδυ της Κυριακής 11 Απρίλη.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ''κόπηκε'' η γραμμή του προαστιακού σιδηρόδρομου ,μεταξύ Μαγούλας και Άνω Λιοσίων αυτή την φορά,λόγω δολιοφθοράς στα καλώδια από αθίγγανους από ότι ακούστηκε.
Το τελευταίο δρομολογιο προς Αθηνα εφτασε μεχρι την Μαγουλα οπου εκει ανακοινωθηκε στους επιβατες οτι θα πανε στα Άνω Λιόσια με λεωφορεία. Οσοι ηθελαν να κατεβουν Ασπροπυργο τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα εξυπηρετηθούν.
Εκνευρισμός και φωνές από αγανακτισμένους επιβάτες που ξεκίνησαν από Πελοπόννησο με τρένο,μπήκαν σε λεωφορείο μέχρι Κιάτο,ξανά σε τρένο μέχρι Μαγούλα και πάλι σε λεωφορείο μέχρι Λιόσια που ξαναμπήκαν σε τρένο...
Ο τελευταίος επίσης συρμός που πήγαινε προς Κιάτο είπαν ότι είχε ακινητοποιηθεί και ήταν εγκλωβισμένοι αρκετοί επιβάτες.
Οι επιβάτες στην Μαγούλα δεν χώρεσαν όλοι στο λεωφορείο του ΟΣΕ και περίμεναν να έρθει άλλο.
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή???? να στείλουμε τα ΜΑΤ να φυλάνε τα καλώδια στα σημεία που χτυπάν οι γνωστοί άγνωστοι???

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σας.

Πραγματι εχθες το βραδυ το δρομολογιο που εφυγε στις 22.00 περιπου απο Κορινθο,ακινητοποιθηκε μεταξυ των σταθμων Μαγουλας και Ασπροπυργου.

Φευγοντας απο ττον σταθμο της Μαγουλας ακουστηκε ενας πολυ δυνατος θορυβος κατω απο το τραινο.Ταρακουνηθηκαμε αρκετα και οπως ηταν φυσικο οι επιβατες αναστατωθηκαν.Ο οδηγος βεβαια ακινητοποιησε το τραινο και ειδοποιησαν τα συνεργεια.


Απο δω και περα αρχιζει η ταλαιπωρια διοτι αρχικα μας λενε οτι για την ασφαλεια μας επρεπε να παραμεινουμε στο σημειο κι οτι σε 15' θα φευγαμε,μετα εβγαλαν αλλη ανακοινωση οτι θα γυρισουμε στο σταθμο της Μαγουλας για να παρουμε καποιο αλλο τραινο,επιχειρησε πραγματι να γυρισει πισω αλλα αυτο σταθηκε αδυνατο και ετσι βγηκε αλλη ανακοινωση οπου για αλλη μια φορα και παντα για την δικη μας ασφαλεια επρεπε να περιμενουμε στο σημειο εκεινο!!!Ενημερωση βεβαια καμια για το τι ακριβως ειχε συμβει και τελικα μαθαμε απο φιλο καποιας κοπελας ο οποιος υπηρετουσε στο Α/Τ Μεγαρων οτι το ολο οφειλοταν στο οτι ειχαν κλαπει καλωδια χαλκου απο γυφτους.


Απο τις 10.40 περιπου μεχρι και τις 2.10 δεν μας αφηναν να κατεβουμε,εκαναν δοκιμες στις γραμμες με ολους τους επιβατες μεσα με αποτελεσμα το τραινο να πηγαινει μπρος-πισω.
Τελικα η ταλαιπωρια ελαβε τελος οταν μας ανακοινωσαν οτι γυρναμε Μαγουλα κι οτι εκει θα μας περιμενουν λεωφορεια προκειμενου να μας μεταφερουν στον προορισμο μας.

Πραγματι γυρισαμε στο σταθμο,τα λεωφορεια ηταν εκει,αλλα μας πηγαν μεχρι τα Λιοσια κι απο κει επιβιβαστηκαμε σε αλλο τραινο για να συνεχισουμε την διαδρομη μας!!!

acaliptos είπε...

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών είπε...

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.