Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παράταση καρτών λόγω απεργιών,ξεχασμένος(?) επιβάτης στη Μεταμόρφωση.

Από την Παρασκευή 8/10/2010 θα δίνονται παρατάσεις στις κάρτες των επιβατών,λόγω των απεργιών.
Ανάλογα με την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας θα δίνετε και η αντίστοιχη παράταση,ανάλογα με τις ήμερες των απεργιών.Πληροφορίες στους σταθμούς.
Μια καλή κίνηση από την Τραινοσε που φαντάζομαι θα συνεχιστεί και στις επερχόμενες απεργίες (ίσως και διαρκείας), αλλιώς θα είναι δώρο άδωρο.

Διάβασα για τον επιβάτη που λένε ότι τον κλείδωσαν και έφυγαν....
Μήπως δεν υπήρχε security στον σταθμό της Μεταμόρφωσης? δεν νομίζω...
Μάλλον δεν έγινε άμεσα αντιληπτός ο επιβάτης από τον υπάλληλο φύλαξης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους κάτι θετικό από την διοίκηση της τραινοσέ. επειδή το μέτρο ισχύει από 8/10 τυχεροί είναι όσοι δεν έχουν λήξει οι κάρτες τους. λογικά θα ισχύσει και αυτόν το μήνα οπότε καλό είναι να το θυμόμαστε για τον δύσκολο μήνα που έρχεται.

acaliptos είπε...

Σίγουρα είναι θετικό.
Έμαθα ότι οι κάρτες θα ανανεωθούν την ημερομηνία που λήγουν έτσι ώστε να περαστούν και οι επικείμενες απεργίες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ετοιμαστήτε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΡΙΣΙΔΙ!!!!

Τα άσυλα έτοιμάζονται να σφάξουν τα δρομολόγια Άνω Λιόσια-Νερατζιώτισσα και από 4 την ώρα να τα πάνε 2 την ώρα και βλέπουμε γιατί και πάλι πολλά τους φαίνονται λένε...!!!

Και φανταστείτε την κοροϊδία που τώρα ανοίγει και η πρώτη αποβάθρα του ΣΚΑ στη Φιλαδελφείας: Στις 24/10 να έχεις σαν επιβάτης 4 δρομολόγια την ώρα άνα κατεύθυνση και 10 μέρες μετά να έχεις 2 δρομολόγια με το πρόσχημα της ηλεκτροκίνησης μέχρι το Κιάτο...!!!

Μετά θα φταίνει οι Μεταμορφωσίτες να πάρουν τα ντουφέκια και να κάνουν ντού σε όποιον βρούν μπροστά τους;;;;

Όχι πείτε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

μην ακούς τις φήμες, τώρα και μέχρι να ψηφιστεί το Ν/Σ για τον ΟΣΕ έχουμε να ακούσουμε πολλά. όπως και αυτό της ηλεκτροκίνησης προς Κιάτο. Δηλαδή θα υπάρχει ηλεκτροκίνηση στο Αεροδρόμιο-Κιάτο και όποιος θέλει να πάει Αθήνα-Πειραιά θα πηγαίνει με κάρβουνο/πετρέλαιο? γι' αυτό καλό είναι να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο...