Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

3/12/11: Με ΠροαCτιακό στην Κόρινθο και μετά 160χλμ ποδηλατώντας.



Το Σάββατο 3/12/2011 , διοργανώνεται ποδηλατική βόλτα στην Κορινθία με αφετηρία τον σταθμό του προαστιακού στην Κόρινθο στις 08:30.
Για πληροφορίες στο cyclist-friends.gr.

Απεργία και στον προαστιακό από το βράδυ της Τετάρτης 30/11/11 και την Πέμπτη 1/12/11.

Λόγω της απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ , θα ακυρωθούν ως συνηθως στον προαστιακό τα τελευταία δρομολόγια το βράδυ της Τετάρτης 30/11/11.
Την Πέμπτη 1/12/11 δεν θα κυκλοφορεί τίποτα.
Κάποτε έβαζαν και τα λεγόμενα κοινωνικών αναγκών.
Κάποια στιγμή θα ενημερώσουν και το site trainose.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επιτελους πρόσβαση στον Προαστιακό σταθμο Αγίων Αναργύρων και από την απέναντι πλευρά του Στρατοπέδου.



Η πρόσβαση στον Σταθμό του Προαστιακού, των Αγίων Αναργύρων, δεν εξασφαλίζεται μόνο από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, δηλαδή από την πλευρά του Στρατοπέδου.
Παραδόθηκε στο κοινό η πρόσβαση στο Σταθμό του Προαστιακού από την πλευρά της πλατείας Κοκκινόπουλου (από την οδό Ψαρρών).
Εκτός από την πρόσβαση με τις σκάλες, κατασκευάστηκε και ράμπα ακριβώς δίπλα για αμαξίδια. Σύντομα θα τοποθετηθεί και η κουπαστή στις σκάλες.

www.agan.gov.gr

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ληστείες σε σταθμούς και τρένα του προαστιακού.



Τις τελευταίες μέρες διάβασα για 2 περιστατικά ληστειών στον προαστιακό.
Το πρωτο περιστατικό το είδα στο newsbomb.gr.

''Λίγο πριν επιβιβαστεί σε κάποιον από τους συρμούς του Προαστιακού στο σταθμό της Νέας Περάμου, δέχτηκε επίθεση από τέσσερις ένοπλους.
Το ρολόι έδειχνε 23:12 και ο άτυχος επιβάτης ανέμενε το τρένο προκειμένου να επιβιβαστεί για τον προορισμό του αλλά εις μάτην…

Αντί του συρμού, ο άντρας αιφνιδιάστηκε από τέσσερα άτομα τα οποία με την απειλή μαχαιριών κατάφεραν και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
''.

Για το δεύτερο περιστατικό είμαι πολύ επιφυλακτικός αφού το διάβασα από μια πηγή στην ουσία που αναφέρει ότι
''επεισόδιο διαδραματίστηκε και στο σταθμό στο Κορωπί σύμφωνα με καταγγελίες. 20 αλλοδαποι μπλόκαραν τις πόρτες και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων προσπάθησαν να αρπάξουν αποσκευές, υπολογιστές, τιμαλφή και γενικά ότι είχε αξία. Ομως οι επιβάτες αντέδρασαν με αποτέλεσμα να έχουμε μάχη κανονική και οι ληστές να τρέπονται σε φυγή, με ένα φορτηγάκι που τους περίμενε έξω από το σταθμό ''.