Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Τα νέα δρομολόγια προαστιακού από 3 Απριλίου 2008.

Ενημέρωση 14/02/09 : τα δρομολόγια ξανά άλλαξαν δείτε εδώ :


Αυτα ειναι τα δρομολογια απο 3 Απριλίου εως 5 Ιουλιου 2008.Κάντε κλικ πάνω στις φώτο για μεγέθυνση...
Update 2/4/08:έχουν αναρτηθεί και στο site του προαστιακού εδώ και εδώ

Αεροδρόμιο-Νερατζιωτισσα-Κιάτο
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Κιάτο-Νερατζιωτισσα-Αεροδρόμιο
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Πειραιας-Ανω Λιοσια-Κιάτο και αντίστροφα.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους! για να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα.το σίγουρο είναι ότι κάπως θα αποσυμφορηθεί η κίνηση στη γραμμή πρός Κιάτο αφού θα υποστηρίζεται από 2 γραμμές.

acaliptos είπε...

Περιμένουμε να δούμε και μετά την 1 Ιουνίου που θα σταματήσουν να ισχύουν αυτά τα δρομολόγια..Είναι καλό που υπάρχει πύκνωση στο κομμάτι Λιόσια-Κιάτο.

ΜΠΑΜΠΗΣ Φ. είπε...

Εκτός όλων αυτών που διαβάζω πρέπει να σας βάλω και την οικονομική διάσταση του θέματος. Έχω εκδώσει εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών του προαστιακού για το αστικό τμήμα της διαδρομή ήτοι 20 Euro τον μήνα με τελική τιμή 100 Euro (έρχεται 1 μήνας δωρεάν). Η κάρτα μου λήγει τέλος Ιουλίου όμως εγώ (και τουλάχιστον 7-8 συνάδελφοι από το γραφείο) καλούμαστε να ξαναπληρώνουμε εισιτήριο σε άλλα μεταφορικά μέσα για μια διαδρομή που ήδη έχουμε προπληρώσει. Μέχρι εχθές έπαιρνα τον προαστιακό από τον ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ και σε 45′ ήμουν στην εργασία μου στην ΚΗΦΙΣΙΑΣ και το αντίθετο το απόγευμα. Από 03/04 χρειάζομαι 3 συγκ. μέσα λεωφορείο ως τον ηλεκτρικό στο ΜΟΣΧΑΤΟ, μετεπιβίβαση στην ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ και τον προαστιακό για μια στάση. Ο χρόνος που απαιτείται είναι 1 ώρα και 30′. Τους έχω ενοχλήσει πολλές φορές τηλεφωνικά έχω στείλει mail και FAX αλλά απάντηση δεν έχω πάρει μεχρι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μου λένε είναι να βγάζω εισιτήριο κανονικά μέχρι να με ενημερώσουν.

acaliptos είπε...

Μπαμπη για την περιοδο των εργων η τραινοσε γραφει σε ενα φυλλαδιο οτι οι καρτες απεριοριστων διαδρομων με αφετηρια ή τερμα εκτος αστικης ζωνης θα ισχυσουν σε ολα τα μεσα ΟΑΣΑ.
Δηλαδη εσυ,οι συναδελφοι σου και καμποσοι ακομα ειστε ακαλυπτοι...

ΜΠΑΜΠΗΣ Φ. είπε...

Ακριβώς το είδαμε και εμείς αυτό και προς στιγμή χαρήκαμε αλλά δυστυχώς καλύπτονται μόνο αυτοί που έχουν κάρτες εκτός αστικής ζώνης. Αυτό σημαίνει για μετακινήσεις εκτός ζώνης ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ. Αυτό μας είπαν από το γνωστό τηλέφωνο. Ακόμα μας είπαν να εκδίδουμε κανονικό εισιτήριο με όποιο μέσο κινούμαστε μέχρι νεοτέρας.
Υποπτευόμαστε, τουλάχιστον με όσους μιλάω εγώ είτε από το γραφείο ή με συνεπιβάτες που συναντούσα καθημερινά, ότι θα έρθουν και θα πουν «Κύριοι παράταση της ισχύος της κάρτας σας για 2 μήνες».
Ok! Αλλά όταν κάποιος αποφασίζει να αγοράσει ένα προϊόν κρίνει ο πελάτης το τι θα αγοράσει και πότε.
Για να το πω με απλά λόγια, τι να την κάνω την παράταση τον Αύγουστο που θα έχω άδεια ; Πάλι χαμένος δεν είμαι ; Χάνω τον υποτιθέμενο δωρεάν μήνα τον οποίο ισχυρίζεται ότι προσφέρει η εξαμηνιαία κάρτα.

acaliptos είπε...

Μπάμπη παρόμοια παράταση λόγω έργων είχαν κάνει πέρσι για 15 ημέρες όπου και αυτές έπεφταν 15 Αυγούστου...

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε η εντύπωση ότι με το πρόσθετο δρομολόγιο Κιάτο - ΑΙΑ, θα είχαμε 4 δρομολόγια ανά ώρα στο τμήμα Νερατζιώτισσα - ΑΙΑ. Κακώς την είχαμε την εντύπωση! Συνεχίζουν τα 3 δρομολόγια με το (γνωστό) εντυπωσιακό κενό των 30 λεπτών...

acaliptos είπε...

@ΜΠΑΜΠΗ Φ. έγινε καινούρια ανάρτηση με αυτό το θέμα που θίγεις.

@μ Δυστυχώς αρκετοί θα ήθελαν 4 δρομολόγια την ώρα (γινόταν νομίζω κάποιο διάστημα)αλλά μάλλον είστε η' νομίζουν ότι είστε λίγοι....