Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Έκδοση καρτών απεριορίστων διαδρομών από τρείς επιπλέον σταθμούς προαστιακού.

Επιτέλους έγινε και αυτό......
Ανακοινώθηκε το εξής:
''Από την Πέμπτη 17/07/2008, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών και από τους σταθμούς Πλακεντίας, Άνω Λιοσίων και Κιάτου.''
Φυσικά στη Πλακεντίας(μαζί με Νερατζιωτισσα,Λαρίσης,Κόρινθο) υπήρχε αυτή η δυνατότητα άλλα συνηθίζουν στον προαστιακό κάτι τέτοια.
Αυτοί οι σταθμοί δεν βόλευαν αρκετούς επιβατες με αποτέλεσμα μια πρόσθετη ταλαιπωρία για την έκδοση κάρτας.
Ειδικά τώρα που τα Λιόσια είναι σταθμός μετεπιβίβασης έπρεπε να γίνει.
Εδώ και κάτι μήνες έχουν σταματήσει να εκδίδονται οι κάρτες σε πλαστική μορφή και καταργήθηκε η διαδικασία που κάθε φορά σε έβγαζαν φωτογραφία την πέρναγαν σε έναν υπολογιστή και μετά έβαζαν μια πλαστική κάρτα σε έναν εκτυπωτή για να περάσουν πάνω της τα στοιχειά σου και την φωτογραφία φυσικά.
Τώρα κόβουν απλά μια απόδειξη από μπλοκάκι με τα στοιχειά του επιβάτη χωρίς φωτογραφία και με τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης με σφραγίδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό (από πλευράς δυσκολίας εννοώ), πρέπει να λέμε και τα καλά που διευκολύνουν. Επίσης να πούμε ότι στον σταθμό Κηφισσίας εγκαθίσταται ανελκυστήρας που θα ανεβαίνει μέχρι το επίπεδο την λεωφόρου. Χωρίς αυτόν ο σταθμός έως τώρα ήταν αδύνατον να χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους.

acaliptos είπε...

Αρκεί Μανώλη να δουλεύει συνεχεία...
όχι όπως στην Νερατζιωτισσα..