Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Σταθμός Κορίνθου‏

Το ακόλουθο μήνυμα είναι από επιβάτη στο info@proastiakos.gr

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες του προαστιακού.

Μετά από 3 χρόνια που χρησιμοποιώ τον προαστιακό θα ήθελα να σας συγχαρώ για μία ακόμη επιτυχία που καταγράφεται στο ενεργητικό σας.
Όλα τα αναλογικά ρολόγια (αυτά με τους δείκτες) στο σταθμό της Κορίνθου είναι ακινητοποιημένα στις 12.00' εδώ και 60 μέρες. Επίσης τα ρολόγια που βρίσκονται στις πλατφόρμες (με τις ψηφιακές ενδείξεις) ακόμα δείχνουν την χειμερινή ώρα. (Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι υπάρχει θερινή και χειμερινή ώρα, αλλά επίσης φαντάζομαι ότι χρειάζεστε και τον κατάλληλο χρόνο για να εκτελέσετε αυτή την δύσκολη εφαρμογή αλλαγής της ώρας).
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός επίσης ότι πολύ πριν νυχτώσει οι προβολείς στον αριστερό πυλώνα (αριστερό εξερχόμενοι από το σταθμό) είναι αναμένοι. Οι προβολείς στον δεξιό πυλώνα είναι καμένοι εδώ και ένα χρόνο ίσως.
Πραγματικά σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο μέτρο που έχετε καταφέρει αυτά τα τόσο απλά πράγματα να τα ανάγετε σε πρόβλημα και φυσικά αναρωτιέμαι τι άλλο μας περιμένει από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση τα οποία και έχουμε εκπαιδευτεί ΠΛΕΟΝ........να τα αντέχουμε και όχι να προσπαθούμε να τα εξηγήσουμε.

Να έχετε ένα καλό Πάσχα

Βασίλης Μεϊδάνης
Κ. Άσσος Κορινθίας

Και ένα άλλο σχόλιο από τον Βασίλη:
" Έχω μείνει άναυδος με την διορατικότητα και την φαντασία των εγκεφάλων της ΕΡΓΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Σια. Κάποιοι σταθμοί κατασκευάστηκαν μετά από την στρώση των σιδηροτροχιών, κάποιοι άλλοι πριν. Προφανώς οι ως άνω εγκέφαλοι συνεκτίμησαν το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ή οι σταθμοί ή οι σιδηροτροχιές να μετακινηθούν ( κατά τα πρότυπα του νησιού του LOST)
και δεν προέβλεψαν την κατασκευή των βάσεων που θα χρησιμεύσουν στην στήριξη των εγκαταστάσεων ηλεκτροκίνησης. Αποτέλεσμα αυτής της προχωρημένης (σε σύγκριση με τους κοινούς θνητούς) στρατηγικής είναι να τρυπάνε τις πλατφόρμες των σταθμών προκειμένου να τοποθετήσουν τις βάσεις. Στον σταθμό των Μεγάρων για παράδειγμα κατασκευάζουν 6 βάσεις ανά κατεύθυνση (σύνολο 12) διαστάσεων περίπου 1.00m x 2.00m. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε όλους τους σταθμούς στο δίκτυο από το σταθμό στα Λιόσια έως και το σταθμό του Κιάτου. Προφανώς το κόστος της κατασκευής των βάσεων στήριξης στους ήδη κατασκευασμένους σταθμούς δεν είναι αμελητέο, φανταστείτε όμως πόσο υψηλό θα ήταν το κόστος αν οι βάσεις στήριξης είχαν ενσωματωθεί στην αρχική κατασκευή και οι σταθμοί ή οι σιδηροτροχιές είχαν μετακινηθεί........
Προφανώς αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την καινοτόμο σύλληψη και εφαρμογή."

8 σχόλια:

Τάσος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σχόλιο!
πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια για να καταφέρεις να "χαράξεις" πορεία την σήμερον ημέρα! Και όλο το συνάφι ΟΣΕ(τραινοσέ,εργοσέ κτλ) μεγαλούργησε! ΑΞΙΟΙ!!

panagiotis είπε...

anti na leme kai afxaristo pou esto kai etsi proxoraei to ergo tis ilektrokinisis sxoliazoume akoma kai auto. axaristoi ellines

acaliptos είπε...

Τάσο συμφωνώ 100% ότι είναι ΑΞΙΟΙ.
Παναγιώτη δεν νιώθω ότι πρέπει να πω ευχαριστώ για ένα έργο που έπρεπε να ήταν έτοιμο από το 2004.
Αυτοί πρέπει να μας ζητήσουν συγνώμη για την καθυστέρηση.
Κάτσε να δούμε πότε θα τελειώσει η ηλεκτροκίνηση και πως θα είναι μετά τα πράγματα....

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ?? ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ. ΕΑΝ Ο ΟΣΕ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ?

panagiotis είπε...

marie otan xrisimopoiiseis ton proastiako oso ton exo xrisimopoiisei ego ela na mou peis. ante ponirepsate oloi

acaliptos είπε...

Καλό Πάσχα συνεπιβάτες...και ηρεμα...
Για να χαλαρώσουμε λεω να κάνω μια σχετική ανάρτηση και στα σχόλια να γραψει ο καθενας απο πότε βασανίζεται με τον προαστιακό...πιστευώ οτι ειμαι ο πιο παλιός...

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ένας ...επιβάτης του προαστιακού σαν και μας μας θεωρεί αχάριστους, μάλλον οι εργαζόμενοι σε αυτόν θα μας θεωρούν τουλάχιστον εγκληματίες που ζητάμε να μας επιστραφούν σε ποιότητα εξυπηρέτησης όλα τα λεφτά που πληρώνουμε για έργα και που κατά κανόνα καταλήγουν στις τσέπες άλλων. Και βέβαια οι υψηλά ιστάμενοι στον προαστιακό μάλλον θα μας θεωρούν ασύμμετρη απειλή...
(Αλήθεια, με την κυρία που μηνύθηκε από τα ξεφτέρια μας τι να έχει γίνει άραγε;)
Δημήτρης