Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

Από proastiakos.ning.com η ανάρτηση με τα σχόλια.

ίδια και τα ίδια στο δρομολόγιο των 15:00 από Αθήνα για Κιάτο χθες 14-7-2010. Δύο συρμοί μόνο, χωρίς κλιματισμό με 70 άτομα όρθιους το κάθε βαγόνι.
Εκνευρισμός φωνές λιποθυμίες. Το "σεβαστό προσωπικό" του τραίνου στην κοσμάρα του. Ανακοίνωση στα Μέγαρα όποιος δεν μπορεί να αλλάξει βαγόνι δηλαδή 150 άτομα από το ένα βαγόνι να προστεθούν στα άλλα 150 του άλλου που δεν είχε επίσης κλιματισμό.
Στην Κόρινθο ζήτησα εξηγήσεις από τον οδηγό γιατί ο προϊστάμενος του τραίνου ήταν κρυμμένος και η απάντηση «να τα πεις στους από πάνω». Στο Κιάτο σε παράπονα στον σταθμάρχη μου απάντησε ότι είναι σε άλλη εταιρεία και δεν ξέρει τίποτα και να πάω στα κεντρικά στην Αθήνα για παράπονα. Μέσα ήσαν πάνω από δέκα άτομα υπάλληλοι, τι έκαναν όλοι αυτοί εκεί δεν ξέρω όλοι ήσαν ανεύθυνοι και είχα δίκιο αλλά έφταιγαν κάποιοι άλλοι. Όταν ρώτησα αν κάποιος με πρόβλημα υγείας πάθαινε μια ανακοπή ποιος θα ήταν υπεύθυνος. Απάντηση δεν πήρα.

Ζήτησα από δύο παρόντες στο σταθμό αστυνομικούς την σύλληψη των υπευθύνων για μια σειρά από παραπτώματα. Βρέθηκε μόνο ο προϊστάμενος του τραίνου, οι άλλοι είχαν εξαφανιστεί, του οποίου πήραν τα στοιχεία, Θα στραφώ νομικά εναντίον του και εναντίον κάθε άλλου υπευθύνου με αγωγή και μήνυση. Θα απαιτήσω μεγάλη οικονομική αποζημίωση, την οποία θα καταθέσω αυτούσια στο Χαμόγελο του παιδιού.

Φθάνει πια παίρνουν τα λεφτά μας, μας φέρονται χειρότερα και από εμπορεύματα, βάζουν τον ¨Έλληνα φορολογούμενο 1.000.000€ την ημέρα μέσα και νομίζουν ότι είναι στην εποχή του Τρικούπη. Φθάνει πια μην μείνετε απαθείς, Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας.


Σχόλια:

----------------------------------------------------------------------------------
Άγιο είχες που την γλύτωσες έτσι φθηνά. Θα μπορούσαν αυτοί οι 10 ανευθυνο-υπεύθυνοι να σε πλακώσουν και στο ξύλο, να σε κάνουν ασήκωτο και να σου κάνουν και μήνυση που με το αίμα σου τους λέρωσες τα πατώματά "τους" !!! Περαστικά μας.
----------------------------------------------------------------------------------


Μια από τα ίδια στο δρομολόγιο των 16:00. Σταματήσαμε κορινθο για μισή περίπου ώρα... χωρίς ενημέρωση... και χωρίς κλιματισμό περιμάναμε και συνεχίσαμε το ταξίδι μας... Η απάντηση στο αίτημα για πληροφόρηση ήταν.... "υπομονή". Πόση πια υπομονή να έχουμε?
-------------------------------------------------------------------------------------

Στην Γερμανία που έγινε ίσως για πρώτη φόρα λόγω καύσωνα (40 βαθμών) να χαλασει ο κλιματισμός σε τρένο (44 άτομα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια) , εκτός του ότι ζήτησαν συγνώμη μερικές δεκάδες φορές,το θέμα ερευνάτε από την αστυνομία.

Εδώ (με 35 βαθμούς) στην λιποθυμία μιας εγκύου δεν κουνήθηκε φύλλο.
-----------------------------------------------------------------------------------


Εμεις φταίμε...γιατι αν κατεβαίναμε ολοι κάτω και δεν δεχόμασταν να ταξιδέψουμε υπό άθλιες συνθήκες και πηγαινε ο συρμός μονος του στο Κιατο ολο και καποιος "απο πανω" θα φοβόταν μην κουνηθει η θεσουλα του...έπειτα,υπάρχει και ο μοναδικος τροπος για να γινει κατι αυτη τη στιγμη στη χώρα : τα κανάλια. Αλλά αυτά δεν στέλνουν κανένα δημοσιογράφο αν τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά!!! Βαρέθηκα παιδιά, να πληρώνω και να με αντιμετωπίζουν σαν βλάκα χωρίς δυνατότητα να απαιτήσω σεβασμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: