Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ευτυχώς που δεν ήταν κανένας στις κυλιόμενες

Στον σταθμό του προαστιακού στα Άνω Λιόσια ,έφυγε ένα καπάκι από το κουτί συναγερμού που υπάρχει στο πίσω μέρος των εκδοτηρίων και έπεσε μετά από κάτι γκελ στις κυλιόμενες σκάλες.
Αφού δεν το έφαγε καποιος στο κεφάλι είναι σαν να μην έγινε.

Όλα τα άλλα προβλήματα που αντιλαμβάνεται ο επιβάτης αυτή την εποχή στον προαστιακό μάλλον μικρή σημασία έχουν σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
''Πάλι περίμενε πριν τα Λιόσια κάνα 5λεπτο''....''πάλι ήμουν ορθιος για 10 λεπτά''.....''μια κάνει κρύο μέσα στον συρμό....μια κάνει ζέστη''....κ.τ.λ.

Πετρέλαιο μονό να είχαν, για να μην στοιβάζονται σαν ζώα οι επιβάτες από στ.Λαρίσης , έτσι ώστε να έβαζαν 3 rail bus αντί για δυο...καλά θα ήταν.

2 σχόλια:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών είπε...

Η κατάσταση είναι πλέον πλήρης εγκατάλειψη. Με αυτόν τον τρόπο νομίζει η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα εμφανίσει κερδοφορία για το 2011. Απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο τις ηδη υποβαθμισμένες υπηρεσίες. Πάνω που ο κόσμος είχε συνηθίσει στο οριακά υπομονετικό 15λεπτο, το έκανε 20λεπτο. Τα δρομολόγια ανα μια ωρα στον Πειραιά παραμένουν και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναρωτιέται γιατί οι σταθμοί του τμήματος αυτού δεν έχουν καθόλου κόσμο...

acaliptos είπε...

Κερδοφορία???
Οταν τελιώσουν τα έργα, ίσως....
Μεχρι τότε απαξίωση όπως είπες.