Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Internet και ασύρματο δίκτυο απο ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Δεν ξέρω αν θα ισχύσει και για τον προαστιακό το wifi on board...αλλα το ανακοίνωσε όμως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι πολύ σύντομα η δυνατότητα χρήσης internet ταξιδεύοντας με το τρένο, όσο και συνεχές σήμα στα κινητά τηλέφωνα θα είναι γεγονός!

trainose.gr

5 σχόλια:

Νώντας Κ. είπε...

Όποιος έχει ταξιδέψει με τραίνο ανά την Ελλάδα, ξέρει πολύ καλά ότι σε πολλά σημεία, το σήμα είναι ασθενές και δεν μπορείς να στείλεις ούτε SMS...

Μας εγγυάται εν' ολίγοις η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι σε Ασωπό, Αμφίκλεια, Τέμπη κα, θα χουμε full σήμα. Συγνώμη, αλλά δεν το πιστεύω.

acaliptos είπε...

Τι να πιστέψουμε και τι όχι με αυτά που μας τάζουν τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Το wifi τους μάρανε τους άχρηστους! Δεν κοιτάνε που δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Έχουν βάλει τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (επιτέλους) κι ακόμη αν προκύψει το παραμικρό απρόοπτο χάνουν τη μπάλα κι αρχίζουν να σε στέλνουν ο ένας στον άλλον. Και για να βρεις έναν άνθρωπο στο τηλέφωνο να επικοινωνήσεις θες αίτηση. Για e-mail δε το συζητάω, προφανώς το έχουν βάλει για να διαβάζουν τι στέλνουν οι πελάτες και να γελάνε μεταξύ τους. Γιατί για να σου απαντήσουν δεν παίζει. ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

acaliptos είπε...

Το μαγαζί υπολειτουργεί.
Σιγά-σιγά ίσως γίνουν κάποια πράγματα σωστά, αν δεν κλείσει τελικά....

Νώντας Κ. είπε...

Το κακό είναι ότι ο ΟΣΕ, τόσα χρόνια σε θέματα υποσχέσεων ανέβασε υπερβολικά ψηλά τον πήχη. Αποτέλεσμα, οι αδαείς και μη ασχολούμενοι με τις συγκοινωνίες συμπολίτες μας, νόμισαν ότι θα φτιάχναμε ελληνικό δίκτυο TGV!

Αυτούς τους φαραωνισμούς πληρώνουμε σήμερα, σε επίπεδο ποιότητας σιδηροδρομικών υπηρεσιών και κάλυψης περιοχών. Με αποτέλεσμα πολλές περιοχές της Ελλάδας να έχουν πλέον μείνει χωρίς τρένο.