Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα με λεωφορείο στις 24-25/11/08

Όπως είχε ανακοινωθεί,τη Δευτέρα 24.11.2008 και την Τρίτη 25.11.2008 δεν θα κυκλοφορούν τρένα στην γραμμή του προαστιακού Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα.
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να βάλουν 2 λεωφορεία ανά 30' λεπτά από τις 06:05 έως 21:35 και μετά ανά ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου,όπου θα ξεκινούν έξω από τον σταθμό Άνω Λιόσια του προαστιακού και θα καταλήγουν μπροστά στον σταθμό της Νερατζιώτισσας.
Στην ανακοίνωση που παραθέτω παρακάτω δεν αναφέρει για στάση στο Ηράκλειο άρα οι επιβάτες από και προς Ηράκλειο δεν θα εξυπηρετηθούν.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι επιβάτες των λεωφορείων θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί μόνον το ανάλογο εισιτήριο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.Βάση κοινής λογικής ισχύουν και οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών άλλα δεν το διευκρινίζουν.
Κάτι τελευταίο και σημαντικό είναι ότι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από Κιάτο με τα δρομολόγια από 19:36 μέχρι το τελευταίο στις 22:36 και πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία,να έχουν υπόψη τους ότι μετά τις 20:35 από Άνω Λιόσια έχει ανά μια ώρα προς Νερατζιώτισσα που σημαίνει ότι θα περιμένουν μέσα στο κρύο στα Λιόσια αρκετά λεπτά.


20/11/2008 Ειδική λεωφορειακή γραμμή για τη διαδρομή Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2008

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και λόγω των έργων που εκτελούνται στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, τα δρομολόγια Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα για τη Δευτέρα 24.11.2008 και την Τρίτη 25.11.2008 θα πραγματοποιούνται από λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Η ειδική λεωφορειακή γραμμή που συστήνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ για τις δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες θα πραγματοποιείται με δύο λεωφορεία κανονικού τύπου, ενώ τα πρώτα δρομολόγια με αφετηρία τα Άνω Λιόσια και τη Νερατζιώτισσα θα ξεκινούν στις 06:05. Για το υπόλοιπο της ημέρας τα λεωφορεία θα αναχωρούν ανά 30 λεπτά.
Ειδικότερα, η αφετηρία της γραμμής θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Φυλής, μπροστά στον Σταθμό του Προαστιακού «Α. ΛΙΟΣΙΑ» και 20 μ. πριν από τη στάση με την ονομασία «ΓΕΦΥΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ», ενώ το τέρμα της γραμμής θα βρίσκεται στην οδό Νερατζιωτίσσης μπροστά στο Σταθμού του Προαστιακού «ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ»

Επισημαίνεται πως οι επιβάτες των λεωφορείων θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί μόνον το ανάλογο εισιτήριο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας των δρομολογίων:



Πίνακας δρομολογίων
προσωρινής λεωφορειακής γραμμής
Α. ΛΙΟΣΙΑ - ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ και αντίστροφα

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to thema einai meta apo ola auta tha allaksei tipota? tha energoiithei i ilektrokinisi mexri ta liosia??? i tha kanoun kamia paratasi pali?

acaliptos είπε...

Θα μάθουμε σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

Ακάλυπτε,φαντάσου τη σκηνή: 200 άτομα περίπου κατεβαίνουν από το τρένο και κάνουν επίθεση στο λεωφορείο... ελπίζω οι εγκέφαλοι του προαστιακού να το έχουν προβλέψει και να βάλουν τουλάχιστο 3 λεωφορεία. όπως και να έχει ελπίζω να επικρατήσει η λογική.

acaliptos είπε...

Η ανακοίνωση λέει για 2 λεωφορεία.
Το ένα φευγεί απο Λιόσια και το άλλο απο Νερατζιώτισσα.

Ανώνυμος είπε...

to thema einai meta apo ola auta tha allaksei tipota? tha energoiithei i ilektrokinisi mexri ta liosia??? i tha kanoun kamia paratasi pali?

ΟΧΙ.
Δεν πιστεύω να γινει θαύμα και να αλλάξει.Θα το ξαναακυρώσουν κάποτε και πάλι απο την αρχή!Αλλα φαίνονται σαν να τελειώνουν τα έργα.Αλλά πρέπει να γινουν και δοκιμαστικά κτλ..

Τάσος είπε...

Τα έργα μας μάραναν... εδώ μας είχανε 100 άτομα έξω από το σταθμό των Α.Λιοσσίων από τις 6:55 μέχρι τις 7:45, στο κρύο και δεν καταδέχτηκαν να βγούν έξω από το εκδοτήριο να δώσουν μια εξήγηση στον κόσμο@

Ευτυχώς κάποιος από τους επιβάτες κάλεσε την αστυνομία και μετά από απειλές μηνύσεων "ως δια μαγείας" ήρθε το "ειδικό λεωφορείο"....

μόνο για τσίρκο κάνουν οι άνθρωποι.

acaliptos είπε...

@ Τάσο καλό ήταν που έβαλαν λεωφορεία,αλλα δεν οργανώσαν καλα το πρωί και δεν έγινε το δρομολόγιο των 07:05 απο Λιόσια....
Το βραδυ ελεγα οτι θα περιμενε κόσμος στο κρύο...το πρώι έγινε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα που είναι? οεο?

βέβαια χρειάζεται κάποιος χρόνος για να βγεί νέο πρόγραμμα δρομολογίων, αλλά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι σφυρίζουν αδιάφορα είναι μάλλον ύποπτο...

Ανώνυμος είπε...

και τι έγινε; που είναι η ηλεκτροκίνηση;

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε φίλε.... Μαζί γράψαμε....

Ανώνυμος είπε...

Θα γινουν και καποιες άλλες διακοπές...μαντεύω..Ειναι και τα γραφειοκρατικά που πρέπει να γίνουν κτλ κτλ κτλ μεχρι να δουμε ηλεκτροκινηση

acaliptos είπε...

Για τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου ακούγετε η ηλεκτροκίνηση στα Λιόσια.
Κατά τα μέσα Δεκεμβρίου έναρξη δρομολογίων προς Αργός Τρίπολη(λίγα όμως)

Ανώνυμος είπε...

Να το δω και να μη το πιστεύω...
Θα πάει προαστιακός ¨Αργος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/221745.html

Ανώνυμος είπε...

εδώ με χίλια προβλήματα και καθημερινή ταλαιπωρία πάει από την Κόρινθο στην Αθήνα (βλ ορθοστασία κ.α) και θα πάει Άργος? μακάρι, προσωπικά όμως χλομό το βλέπω...

Ανώνυμος είπε...

Την καλημέρα μου. Συγκοινωνίες δίχω προβλήματα στην Ελλάδα δε γίνεται.

acaliptos είπε...

Καλημέρα hackaday,Ελλάδα χωρίς προβλήματα δεν γίνετε.
Το τρένο που γύρναγα χθες το βράδυ από την μια πόρτα είχε το σχεδιάγραμμα για την διαδρομή Θεσσ/νικη - Σέρρες και στην ακριβώς απέναντι πόρτα είχε την διαδρομή Κιατο - Αεροδρόμιο/Πειραιάς.
Άντε κανας τουρίστας να βγάλει άκρη...