Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 21-07-2010 Σταθμός Προαστ(ε)ιακού ώρα 19:10

Δύο Photo χίλιες λέξεις. Χαμός...



Το τρένο των 18:06 φτάνει στα Λιόσια 18:35 δηλαδή με 16 λεπτά καθυστέρηση και το ...πάρτυ αρχίζει. Μπαίνει ο κόσμος το rail-bus σβήνει. Ακούμε ότι δεν δουλεύει ο κλιματισμός στο μεσαίο συρμό. Μπαίνει μηχανοδηγός και ανοίγει παράθυρα. Ξαναπαίρνει μπροστά. Ξανασβήνει. Αναμονή 10 λεπτά σβηστοί, παστωμένοι, και χωρίς αέρα. Καμία ανακοίνωση. Ξαναπαίρνει, ξανασβήνει. Περνάει ο security και λέει όποιος θέλει μπορεί να βγεί θα ακολουθήσει νέος συρμός. Κάποιοι που δεν αντέχουν βγαίνουν. Το τρενο μισοαδείαζει. Φτάνει απέναντι το desiro με κόσμο που παίρνει το rail bus για Πειραιά. Είναι ήδη 19:45. Καμία ανακοίνωση!!! Ο κόσμος μπαίνει στο τρένο για Πειραιά. Καμία ανακοίνωση. Τους ενημερώνουμε εμείς οτι ο συρμός είναι για Κιάτο και έχει καθυστέρηση. Βγαίνουν από το τρένο. Ανακοίνωση από μεγάφωνα : ":Όποιος θέλει μπορεί να βγεί. Ακολουθεί νέος συρμός". "Παρακαλώ απομακρυνθείτε απο τις πόρτες να φύγουμε". Κλείνουν οι πόρτες και το τρένο...ξανασβήνει!!! Ξαναπερνάει ο security και μας βγάζουν όλους έξω. Εν τω μεταξύ φτάνει ο συρμός που έρχεται από Κιάτο. Μετακινείτε ο χαλασμένος στην άκρη της αποβάθρας προς Πειραιά για να χωρέσουν και οι δύο μαζί στην ίδια γραμμή - αποβάθρα. Καμία ανακοίνωση. Μαθαίνουμε από άλλους επιβάτες ότι θα πρέπει να μπούμε στον συρμό που μόλις έφτασε από Κιάτο ο οποίος θα γυρίσει προς Κιάτο. Όσοι ήρθαν με αυτόν θα μπούνε στο δικό μας τον χαλασμένο για να πάνε προς Πειραιά. Στην παραπάνω Photo ο χαμός που ακολούθησε.



Η προσέγγιση του συρμού από Κιάτο. Στο βάθος ο πρώτος συρμός.


Τελικά αναχωρήσαμε για Κιάτο 19:15.
Ο συρμός είχε πρόβλημα από τον Πειραιά!! Άλλαξαν ένα rail-bus στου Ρέντη αλλά το πρόβλημα συνεχίστηκε.

Χωρίς άλλο σχόλιο...

Από proastiakos.ning.com

2 σχόλια:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών είπε...

Η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Πρέπει να τελειώσει η ηλεκτροκίνηση μέχρι Οκτώβρη και να μπουν επιτέλους τα DESIRO EMU Αεροδρόμιο-Κιάτο-Αεροδρόμιο και να τελειώσει αυτή η πρωτοφανής ταλαιπωρία.

Ανταπόκριση με τα Railbus που θα κάνουν Πειραιάς-Αγ.Στέφανος-Πειραιάς στο ΣΚΑ και τα ΜΑΝ που θα κάνουν Πειραιάς-Χαλκίδα-Πειραιάς.

Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλά ποιός υπεύθυνος ακούει???

acaliptos είπε...

Αν ακούσει κανείς θα είναι οι ιδιώτες που θα τον αγοράσουν.