Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Προβλήματα και το Σάββατο 6 Ιουνίου λόγω βλαβών στον proasteiako.

Χάλασαν οι πόρτες στον συρμό ΜΑΝ του προαστιακού όταν ήταν στην Κινέττα μετά τις 3 το μεσημέρι,με αποτέλεσμα μετά από αρκετή ώρα να γυρίσει στους Αγίους Θεοδώρους για να κατεβάσει τον κόσμο ώστε να πάρουν το επόμενο.
Κάποιοι Γερμανοί που ήθελαν να προλάβουν την πτήση τους δεν μπορούσαν να πάρουν απαντήσεις για το τι πρόκειται να γίνει και όταν κατέβηκαν στους Άγιους Θεοδώρους μου είπαν ''θα πάρουμε ταξί , δεν πρόκειται να ξαναμπούμε σε τρένο'' (ελληνικό προφανώς).
Το επόμενο αργεί και αυτό 20 λεπτά όπως και το κατερχομενο προς Κόρινθο λόγω των μονογραμμησεων.
Στου Αγίους Θεοδώρους χαλάει ο ανελκυστηρας και εγκλωβίζονται άτομα μέσα.
Φτάνουν στα Λιόσια οι επιβάτες με 1 ώρα και 25 λεπτά καθυστέρηση....
Στα Λιόσια δεν δούλευε το μικρόφωνο για να ενημερώσουν τους επιβάτες στην αποβάθρα...

4 σχόλια:

DESIRO EMU είπε...

Πράγαμτι,είναι πόλυ άσχημα όλα αυτά,αλλά ο προαστιακός είναι ακόμη σε "δοκιμαστικό" στάδιο.Γνώμη μου είναι ότι αφού ήθελαν ηλεκτροκίνηση να την τοποθετήσουν κάποτε,έπρεπε να γίνει τότε και ας καθυστερούσαν να ανοίξουν οι σταθμοί και μήνες...Τουλάχιστον,μπορεί να άρχιζε να εξυπηρετεί αρκετά αργότερα,αλλά θα είχαμε θετικές εμπειρείες...Πάντως,χτές τελείωσαν οι εργασίες στο τμήμα Χαλκίδα και για πρώτη φορά είδα σταθμό του προαστιακού(άδειο γιατί γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια)να περνάει τον σταθμό του Αγ.Στεφάνου.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ήταν ηλεκτροκινούμενος...Υποτίθεται πως τα δοκιμαστικά δρομολόγια θα γίνουν με ηλεκτροκίνητα,αφού η γραμμή θα ναι ηλεκτροκίνητη...Μήπως τελικά μας βάλουν πάλι τις σαβούρες,τα παλιά?Ο χρόνος θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΗΛΕΚΡΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ?? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

acaliptos είπε...

@desiro 4 χρόνια δοκιμών προς Κορινθο ειναι παρα πολλα.
Συμφωνώ οτι επρεπε να ξεκινήσει η γραμμη ηλεκτροκινούμενη αλλα θα περιμέναμε παραπανω απο μηνες.Τα εργα ηλεκτροκίνησης ξεκινησαν νομίζω αρχες 2008.Θα ειχαμε 2+ χρονια κενό.
Για Χαλκιδα απο οτι καταλαβα δεν θα ξεκινήσει η ηλεκτροκίνηση τώρα,άρα μιλαμε για σαβούρες.
@ανώνυμε θα ειναι καλό αυτο που λες αλλα για να ειναι σωστό πρέπει να γινει το ΣΚΑ,να τελιώσει και η ηλεκτροκίνηση προς Κορινθο.Ασε που δεν τους πιστευω οτι τον αλλο μήνα θα τελιώσει η ηλεκτροκίνηση για Χαλκίδα.

Ανώνυμος είπε...

Kαι να τελειώσει η ηλεκροκίνηση
για Χαλκίδα πάλι δε θα μπουν desiro αφού δεν υπάρχει ηλεκτροκίνηση νοτίως Σ.Κ.Α. αλλα και τα καλώδια διακόπτονται και στη Σφενδάλη λόγω μιας γέφυρας οπότε θα τη βγάζουμε με τα παλιά τρένα για αρκετά χρόνια ακόμη...